Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

Gert1989

Nu in:

Was in:

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Gert via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 14-04-2014 Terug... (2)
  • 05-04-2014 Running on Faith (0)
  • 25-03-2014 Masunga!? (0)
  • 24-03-2014 Ik bungeejumpen? (6)
  • 07-03-2014 In het onderwijs? (1)

Statistieken

Dit dagboek is 10067 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag Aangekomen in Namibie

Toon op kaart

17 februari 2014 | Door: Gert

Aantal keer bekeken 233   Aantal reacties 0   Okahandja, Namibië
a A

Aangekomen in Namibie

Nadat het plaatsen van het reisverslag vorige week mislukte, hierbij dan toch de update.

De nacht van zondag 2 feb op maandag 3feb sliepen wij bij onze gebetspartners en die avond  hadden wij een gebedsbijeenkomst in de kerk in Potchestroom. Dit was een mooie ervaring omdat je dan ook achter de voordeur kunt kijken van de mensen daar.

Die donderdag 6 feb hebben we onze spullen gepakt en hebben we onze rit naar Namibië ingezet. Deze rit ging door Botswana, beide grensovergangen gingen erg goed, hier zijn we erg dankbaar voor.

Hier in Okahandja, Namibië verblijven we op een trainingcentrum. Het eten is nog steeds erg goed, zeker omdat een echte kok het hier bereid. Ook overnachten we nog in gewone bedden en hebben we een warme douch.

Tot aankomende vrijdag hebben we nog een training. Het eerste gedeelde van de training hier ging over relaties, vervolgens ging het over de basis van het geloof en hoe Jezus terug komt in het oude testament. Hierna zijn we begonnen met Family foundations, een training om te helpen dingen die tussen jou en God in staan op te lossen. Hier worden we ook verder in getraind zodat we facilitator kunnen worden.

Vrijdag vertrekken we richting Walvisbaai waar we echt beginnen met ons missionair werk. Ik heb het nog erg naar mijn zin, iedere morgen beginnen we om 6 uur met een wandeling naar een lokale berg. Vanaf hier kunnen we de zon nog zien opkomen. De rest van de dag zit vol met de opleiding, de dagen vliegen om op deze manier. We zitten echt een een klaslokaal, het voelt als terug naar school.

Zodra ik internet heb laat ik weer wat van me weten.

Reageren
Vorige bericht » « Volgende bericht